KIF Kolding slår til i afslutningen efter forskrækkelse

18/02/2016

KIF Kolding København hentede torsdag aften en vigtig sejr i Boxer Herreligaen.

Efter en nervepirrende anden halvleg, hvor de danske håndboldmestre satte en stor føring over styr, lykkedes det til sidst for Kasper Hvidt og co. at vinde 22-19 ude over Sønderjyske.

KIF Kolding spillede den blot tredje turneringskamp under den nye cheftræner, Antonio Carlos Ortega.

Klubben gik til pause med en føring på 12-8, og i begyndelsen af anden halvleg kom føringen op på fem mål.

Seks minutter før tid fik Sønderjyske imidlertid udlignet til 19-19, inden KIF Kolding igen fik overtaget.

Der var dog spænding frem til et minut før tid, da gæsternes Kasper Irming erobrede bolden og scorede i et tomt mål til slutcifrene.

Det skete, efter at Sønderjyske havde taget sin målmand ud for at få en ekstra markspiller på banen.

KIF Kolding ligger nummer fire i Boxer Herreligaen med 26 point for 20 kampe.

Sønderjyske har 21 point og er nummer otte.

HC Midtjyllands nykårede pokalvindere har ualmindeligt svært ved at finde melodien i den hjemlige liga.

Torsdag tabte klubben 27-29 hjemme til Århus Håndbold, der havde Sebastian Henneberg som kampens store profil med 12 mål.

HC Midtjylland har ikke vundet en ligakamp i cirka tre måneder, og klubben ligger tredjesidst med 13 point for 20 kampe.

Århus Håndbold er nummer seks med 24 point, og klubben er på sikker kurs mod slutspillet, hvor de bedste otte hold kommer med.