KIF Kolding-træner vil se større skarphed mod oprykker

KIF Kolding København spiller torsdag aften sæsonens første hjemmekamp, når holdet tager imod Nordsjælland Håndbold i anden runde af Boxer Herreligaen i håndbold.

De forsvarende mestre har hidtil spillet tre kampe i sæsonen på udebane, Super Cup-kampen mod Skjern Håndbold, pokalkampen mod Team Sydhavsøerne og ligakampen mod Bjerringbro-Silkeborg (BSV).

KIF Kolding Københavns cheftræner, Henrik Kronborg, håber, at hans hold viser større skarphed i afslutningerne, end det har været tilfældet i de tre første kampe.

- Jeg synes, der er nogle ting, vi kan forbedre ret kraftigt.

- Det kan ikke passe, at modstandernes målmand i alle tre kampe har været den bedste spiller og har haft 20 redninger.

- Det handler lidt om koncentration. Mange målmænd har høje redningsprocenter i begyndelsen af sæsonen, og det har vi også været en del af, siger Henrik Kronborg.

Han hentyder blandt andet til BSV-målmanden Kasper Larsen, der brillerede, da BSV i ligapremieren i sidste uge vandt 24-18 over KIF Kolding.

Dermed fik mestrene det første nederlag i sæsonen, efter at holdet havde vundet over både Skjern Håndbold og Team Sydhavsøerne.

- Vi ville gerne have vundet alle kampe. Men hvis vi på forhånd skulle sige, at vi skulle tabe en kamp, så skulle det være den mod BSV.

- I den første kamp mod Skjern spillede vi om en titel, og den kamp vandt vi. Og i den næste kamp mod Team Sydhavsøerne spillede vi om at komme videre i pokalturneringen, og den kamp vandt vi også, siger Henrik Kronborg.

Kampen mellem KIF Kolding og Nordsjælland Håndbold begynder torsdag klokken 19.

/ritzau/

Dagens Gossip