KIF Kolding vil satse på talentmassen

Skrevet af admin

01/06/2015

Mest læste i dag

Selvom den nykårede danske mester i herrehåndbold, KIF Kolding København, mister to bærende kræfter, er man i klubben fortrøstningsfuld for fremtiden.

Det siger klubbens direktør, Jens Boesen, der også i stigende grad vil kigge efter de unge talenter i klubben.

Efter denne sæson må Kolding vinke farvel til den svenske verdensstjerne Kim Andersson og Kolding-ikonet - og direktørens søn, Lasse Boesen.

- Det er klart, at der er et hul, der skal fyldes ud. Men fra næste sæson har vi sikret os Igropulo fra bundesligaklubben Füchse Berlin.

Tidligere på sæsonen kunne Kolding annoncere, at den stærke russiske højre back Konstantin Igropulo havde skrevet under med det danske mesterhold.

- Igropulo er kun 30 år. Han er absolut en fuldgyldig erstatning. Det tror jeg på, lyder det fra Jens Boesen.

KIF-direktøren fremhæver de fine perspektiver, der er i klubbens ungdomshold. Han forventer, at seniorholdet i stigende grad vil benytte sig af de unge talenter i den kommende sæson.

- Hvis vores akademi og ungdomshold kan levere spillere til førsteholdstruppen, er vi simpelthen nødt til at satse på dem, fastslår Jens Boesen.

Lasse Boesen sagde søndag aften ikke bare farvel til Kolding, men også til en lang og flot håndboldkarriere. Den tidligere landsholdsbomber debuterede som 18-årig for klubbens seniorhold i 1997.

For Kim Andersson blev det til tre sæsoner for KIF Kolding. Til sommer skifter han til barndomsklubben Ystad.

/ritzau/