KIF lider knebent CL-nederlag efter flot indsats i Polen

22/11/2015

KIF Kolding København leverede en flot indsats, men måtte alligevel se sig slået knebent med 31-33 mod polske Kielce i Champions League.

For en uge siden tabte KIF med hele otte mål i hjemmekampen til Kielce efter en dårlig afslutning, men denne gang var det danske mesterhold et niveau bedre i næsten hele kampen og gjorde den helt tæt.

Med nederlaget ligger KIF stadig sidst i gruppe B, hvor seks ud af otte hold går videre. KIF har to point for otte kampe og er to point efter Kristianstad fra Norge og franske Montpellier, som begge kommer på besøg hos KIF senere i turneringen.

Kielce er kendt som en af de sværeste udebaner at spille på i Europa, og det fik KIF at mærke fra begyndelsen.

Det entusiastiske hjemmepublikum bar Kielce frem til en tidlig føring, og afstanden var hurtigt oppe på tre scoringer. Længe lå den i det lag, men danskerne fortjente ros for at holde sig inde i kampen.

Pludselig fik de endda overtaget. I angrebet viste Bo Spellerberg og Lasse Andersson prøver på deres skudstyrke, og i målet tog Kasper Hvidt bedre og bedre fra.

Forsvaret fungerede også bedre og bedre blandt andet på grund af Lars Jørgensens tilstedeværelse. Han var klar efter at have døjet med et trælår på det seneste.

Med den cocktail kom KIF tilbage i opgøret og kunne endda gå til pause med en føring på 14-13.

Anden halvleg udviklede sig tæt, men polakkerne kom tilbage i front. Mens Lasse Andersson havde svært ved at få skuddene i mål, fortsatte Bo Spellerberg med at drøne bolden ind bag den stærke målmand Slawomir Szmal.

Spellerberg brillerede også med flere gode indspil til stregen, hvorfra Torsten Laen scorede flere gange.

Laen spillede en fremragende kamp og gav sit hold et forspring på 30-29 tre minutter før tid, da han opsnappede bolden i et polsk angreb og løb i kontra og scorede.

Men Kielce sluttede bedst af og var en smule skarpere, da det hele snerpede til. Og så må KIF rejse hjem med en tam følelse efter en flot indsats.