KIF og Aalborg spiller uafgjort i dramatisk affære

12/11/2015

KIF Kolding København og Aalborg Håndbold delte torsdag aften pointene i herrernes håndboldliga i en dramatisk kamp i Brøndby.

Aalborg var i front i det meste af kampen, men måtte til sidst tage til takke med 25-25.

Aalborg tog initiativet fra begyndelsen og fik hurtigt skabt et solidt forspring, som varede ved gennem hele første halvleg. 3-8 lød stillingen efter det første kvarter.

Hjemmeholdet havde dog heller ikke heldet med sig, da forsvarskæmpen Lars Jørgensen tidligt pådrog sig en skade.

Mod slutningen satte KIF dog vigtige reduceringer ind, så pausestillingen lød 12-14. Særligt den unge venstreback Lasse Andersson gjorde sit for at få KIF tilbage i kampen med fem scoringer allerede inden pausen.

Samme antal mål satte norske Sander Sagosen ind i de første 30 minutter.

Efter pausen fortsatte KIF's jagt, og efter ni minutter fik fløjspilleren Konstantin Igropulo endelig skabt balance med sin anden scoring i træk til 16-16.

Udligningen vækkede imidlertid nordjyderne, der lynhurtigt kom på 19-16. Men Igropulo var for alvor kommet i gang på fløjen og lukkede også hullet til 19-19.

Aalborg gjorde det svært for sig selv ved at få en lang række tominuttersudvisninger, og da Kasper Hvidt tog godt fra sig i KIF-målet, havde udeholdet svært ved at komme afgørende foran.

Aalborg fik alligevel en gylden chance for at vinde kampen, da holdet havde bolden med 20 sekunder tilbage ved 25-25. Men den ellers fremragende Sander Sagosen afsluttede for tidligt og misbrugte, så KIF i stedet fik chancen.

Torsten Laen burde nok være tilkendt et straffekast i slutsekunderne, men dommeren gav et frikast, som ikke førte til scoring.

Aalborg fører dermed ligaen med 15 point for 11 kampe, mens KIF indtager fjerdepladsen med 13 point for 11 kampe.