KIF-profil efter knebent CL-nederlag: Vi er på rette vej

KIF Kolding København var med til det sidste, men måtte alligevel se sig slået med 31-33 i den svære Champions League-udekamp mod polske Kielce.

Holdet leverede en af sæsonens bedste præstationer i et generelt skuffende efterår.

Torsten Laen, der både bidrog flot i forsvaret og angrebet, ærgrede sig over, det ikke udløste point til regnskabet.

- Det er en kæmpe skuffelse. Vi havde chancen for at få point, men vi kan glæde os over, at vi er ved at være tilbage. Vi er på rette vej.

- Vi spillede godt i det meste af kampen mod Kielce sidste søndag, slog Skanderborg stort tidligere på ugen, og nu spillede vi godt hernede, siger Torsten Laen.

Han tegnede sig for seks scoringer og blev kun overgået af Bo Spellerberg, der satte ti mål ind.

- Der var mange positive ting. Vi holdt disciplinen og roen i angrebsspillet. Vi bragte os i de rigtige situationer frem for at afslutte hasarderet.

- Men vi manglede også lidt overskud og skarphed i nogle situationer, og det kan være svært at stå imod i hele kampen på sådan en svær udebane, siger Laen.

Også træner Henrik Kronborg så positive aspekter.

- Vi har været tæt på nogle gange, men det giver ingen point. Vi gjorde meget rigtigt i en flot præstation, og det er små ting, der afgør det til sidst.

- Vi kan tage mange ting med herfra. Der er ikke mange hold, der er tæt på at vinde i Kielce, og kan vi spille sådan på andre udebaner, er der muligheder for point, siger Kronborg.

KIF har på sidstepladsen to point for otte kampe og er to point efter Kristianstad fra Norge og franske Montpellier, som begge kommer på besøg hos KIF senere i turneringen.

Seks af de otte hold går videre. Torsten Laen er fortrøstningsfuld inden de sidste seks runder.

- Det er nyt for os at spille dette koncept med så mange kampe mod så mange gode hold. Vi skal have fire point i de to sidste hjemmekampe mod Kristianstad og Montpellier.

- Derudover har vi Barcelona hjemme næste gang og tre svære udekampe. Her skal vi ud og finde et eller to point for at have en chance. Jeg er fortrøstningsfuld, lyder det fra Laen.

Den næste kamp mod Barcelona venter på søndag.

/ritzau/

Dagens Gossip