KIF-stjerne til Barcelona med mystisk skade

Kim Anderssons er rejst til Spanien til et lægetjek i Barcelona, men ikke med henblik på et sensationelt klubskifte fra det danske tophold i håndbold til FC Barcelona. Det er derimod Kim Anderssons drilske skulderskade, der skal tjekkes hos en specialist i den nordspanske by.

- Han tager til Barcelona tirsdag. Vi har fået ham scannet i Sverige, og så ser de på tingene i Spanien, siger KIF-træner Henrik Kronborg til jv.dk.

Kim Andersson gjorde i april comeback på det svenske landshold, men vendte tilbage til KIF med en skulderskade, der har plaget ham lige siden, og som gør, at han ikke kan skyde ordentligt.

Det var medvirkende til, at KIF i sidste sæsons DM-finaler var langt fra at kunne matche de senere guldvindere fra Aalborg. Og skaden truer nu med at spolere KIFs start på den nye sæson. Derfor griber klubben nu til denne løsning i håb om, at spanske eksperter kan løse mysteriet bag Anderssons skulderskade.

- Han kommer tilbage onsdag, og hvis det går godt, må vi se, om han kan spille i et eller andet omfang mod Nordsjælland, siger Henrik Kronborg, der henviser til en træningskamp, KIF spiller onsdag aften mod nordsjællænderne i Avedøre.

Ifølge jv.dk var Kim Andersson hverken med på KIFs hold, da de danske sølvvindere mandag besejrede THW Kiel 26-19 i en træningskamp, eller da klubben for en uge siden spillede opvisningskamp i Køge.

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip