KIF-træner: Det har været stolpe ud for os

Efter et nederlag i Champions League-premieren og to nederlag i Boxer Herreligaen var KIF Kolding Københavns cheftræner Henrik Kronborg lettet over torsdagens ligasejr over Team Tvis Holstebro.

- Det var en forløsende sejr. Vi vil altid gerne vinde, når vi spiller. Og vi har tabt to kampe i ligaen. Men BSV var en svær kamp på udebane, og vi burde have vundet i mandags over HC Midtjylland.

- Men det har været stolpe ud for os, og vi har ikke selv været skarpe nok til at opsøge marginalerne.

- Det var en vigtig arbejdssejr mod Tvis og godt at komme tilbage på det spor. At vi kan arbejde os til tingene. Og så må spillet blive bedre i løbet af sæsonen, siger Kronborg.

Torsdagens 30-26-sejr er dog ikke noget vendepunkt for klubben, for så slemt har det heller ikke stået til trods nederlagene i denne sæson, mener Kronborg.

- Vendepunkt i forhold til hvad? Vi arbejder godt med tingene til træning, og der har hele tiden været en god stemning i truppen, og det vil der hele tiden være.

- De her spillere er ærgerrige og har en god måde at gøre tingene på. Det irriterer os alle sammen, når vi ikke vinder.

- Men vi er meget dedikerede og sørger for at arbejde konstruktivt videre med tingene, så vi kan gøre det bedre, siger træneren.

Mod Team Tvis var det tæt på at gå galt for KIF, som var bagud både 19-21 og 24-25 i anden halvleg.

Men Kasper Irming, Konstantin Igropulo, Bo Spellerberg og Kasper Hvidt trådte i karakter for hjemmeholdet, fremhæver Kronborg.

- Vi fik bedre styr på vores forsvarsspil i anden halvleg. Team Tvis fik ikke lavet ret mange mål seks mod seks i anden halvleg.

- Og jeg synes, at Kasper Irming spillede en fantastisk kamp, og både Igropulo og Bo Spellerberg spillede også rigtig godt. Men Irmings tempo som back var rigtig godt i anden halvleg.

- Generelt spillede vi ok i angrebet, men vi lavede stadig lidt for mange fejl med dårlige indspil, siger Henrik Kronborg.

- Forsvaret i anden halvleg blev afgørende, og Kasper Hvidt havde nogle vigtige redninger, påpeger træneren.

/ritzau/

Dagens Gossip