KIF-træner efter nederlag: Vi viser mangel på disciplin

I begyndelsen af KIF Kolding Københavns kamp mod Vive Tauron Kielce, så det ud til, at det danske hold for alvor kunne byde polakkerne op til dans.

Alligevel endte det til sidst med et dansk 25-33-nederlag i Champions League-opgøret i Brøndby Hallen, og det var derfor en meget skuffet KIF Kolding-træner, der efterfølgende satte ord på opgøret:

- Vi gjorde mange ting rigtigt i 43 minutter, hvor vi spillede med stor disciplin. Men det mistede vi fuldstændig i de sidste 17 minutter, hvor vi viste total mangel på disciplin i begge ender af banen, siger Henrik Kronborg til Ritzau.

KIF-Kolding-træneren havde inden kampen netop krævet disciplin af sine spillere. Men disciplinen holdt altså kun et stykke ind i anden halvleg.

- I forsvaret begyndte vi pludselig at fare frem i stedet for at være kompakte. Og i angrebet forfaldt vi til nogle afslutninger, som man slet ikke kan tillade sig mod et hold som Kielce.

- Næste gang skal vi fastholde disciplinen, så vi gør det lettere for alle, siger Kronborg.

Allerede om en uge skal KIF Kolding igen møde Kielce, når turen går til Polen.

- Der skal vi fortsætte nogle af de takter, som vi viste i næsten de første tre kvarter af dagens kamp. Og så tror jeg bestemt, at der er muligheder, siger KIF-træneren.

Efter nederlaget har KIF Kolding fortsat to point efter syv kampe i sin Champions League-gruppe. Dermed ligger det danske hold sidst i puljen, der tæller otte hold.

/ritzau/

Dagens Gossip