KIF udvider stimen af sejre mod Århus Håndbold

12/10/2014

KIF Kolding København virker næsten ustoppelig i denne sæson, hvor de danske mestre vinder den ene kamp efter den anden.

Søndag blev Århus Håndbold slået med 31-23 i Boxer Herreligaen, da de to hold mødtes i Brøndby Hallen.

Gæsterne fra Aarhus fik ellers en fremragende start og var på et tidspunkt foran 7-4, men så tog hjemmeholdet fat.

På kort tid bragte KIF sig foran 9-7, og da holdene gik til pause var det med en føring på seks mål - 16-10 - til KIF-målmand Kasper Hvidt og holdkammeraterne. Især Martin Dolk gjorde sig bemærket for værterne med flere scoringer.

Spændingen var stort set forduftet før de sidste 30 minutter, hvor hjemmeholdet sikkert kørte sejren hjem.

Det var KIF-mandskabets sjette ligasejr i træk i en imponerende stime, der også tæller tre sejre af tre mulige i Champions League.

KIF topper ligaen med 15 point efter otte kampe. Århus Håndbold har ni point på sjettepladsen.