KIF vandt dramatisk premiere mod Aalborg

Premiere-kampen var ikke specielt velspillet, men tilgengæld blev den dramatisk, da Aalborg Håndbolds træner, Nikolaj Jacobsen, mod slutningen blev tildelt en udvisning på to minutter - angiveligt for brok.

Det var en observatør fra dommerbordet, der uden om opgørets to dommere, valgte at udvise Nikolaj Jakobsen. En straf, der samtidig betød, at Aalborg Håndbold måtte spille en mand i undertal i opgørets afgørende minutter.

Efterfølgende var Nikolaj Jacobsen rasende over udvisningen, som han mente kostede Aalborg Håndbold minimum det ene point.    

- Jeg står ikke en gang og snakker til nogen af dommerne, og så giver han mig en udvisning. Jeg var bare ærgerlig over, at vi havde smidt to bolde væk, og så skal han ind og afgøre kampen, nærmest råbte Nikolaj Jakobsen ind i TV2 Sportens mikrofon efter kampen og fortsatte:

- Jeg står dernede i den anden ende, jeg ved ikke, hvad han (observatøren, red.) laver?

- Jeg synes, det er ærgerligt, at sådan en lille - og så skal jeg ikke sige mere - at han skal være med til at afgøre det. Han har reelt ikke noget med håndboldkampen at gøre, sagde Nikolaj Jacobsen.

Aalborg Håndbold var ellers foran 9-8 ved pausen, men måtte til sidste se sig slået af KIF Kolding København, da Aalborg Håndbold missede at udligne i kampens sidste sekunder.

Undervejs følte Aalborg Håndbold sig yderligere bort-dømt, da KIF Kolding Københavns keeper, Kasper Hvidt, 'kun' fik to minutter for en glidende takling mod Aalborg Håndbolds Martin Larsen.

Dagens Gossip