Kig godt efter: Kan du se, hvorfor folk griner af dette søde bryllupsbillede?

Hvis brudeparret, som du ser på dette billede, fortsat er lykkeligt gift, så er de formentlig ligeglad med, at et foto, taget sekundet efter deres vielse, i øjebliket får folk på nettet til at trække på smilebåndet.

For alle os andre kan vi dog ikke lade være med at glæde os over, at en lillebitte – men væsentlig – ting glippede lige i dét, parret skulle fejre deres 'ja' med et kys.

Det er ikke oplyst, hvornår billedet er blevet taget, men siden brylluppet har fotoet fundet vej til billeddelingssiderne Imgur og Reddit, hvor det har skabt stor morskab blandt brugerne.

For prøv at kast et blik på billedet. Kan du se, hvad folk griner af?

Hvis ikke så prøv at læg mærke til præstens venstre hånd.

Jep – den er god nok. En tydelig 'fuck'-finger peget lige ned mod det nygifte brudepar.

Den upassende præste-finger er selvfølgelig fremme i et forsøg på at rette på brillerne og skal næppe ses som en hilsen til den nygifte par, men det gør desværre ikke situationen særlig meget mindre akavet. 

Gad vide om præsten opdagdede det efterfølgende? Tænker du måske, og ja det kan du tro, han gjorde. For faktisk er det præsten selv, der har valgt at lægge billedet på nettet. Måske for at få digital aflad for sine synder?

I en tekst til billedet skriver han i hvert fald:

- Jeg blev for nylig ordineret og skulle stå for mit første bryllup. Valgte at rette på mine briller på en dårlig tidspunkt.

Mon ikke den flove præst tænker sig om næste gang, brillerne driller under en vielse?

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip