Kim Brink færdig i Vejle

Den tidligere FCK- og OB-direktør har i følge en pressemeddelelse selv valgt at forlade den østjyske traditionsklub, der må skære voldsomt ned efter, at det ikke lykkedes at sikre oprykningen til superligaen i denne omgang.

- Det er med stor beklagelse, at direktør Kim Brink vælger at forlade selskabet.

- I forbindelse med den nye organisationsstruktur, som ønskes fra denne sommer, vil sporten fremover blive ledet af et sportsråd.

- Den nødvendige tilpasning og reorganisering i forbindelse hermed betyder, at Kim Brink og Vejle Boldklub Kolding vælger at stoppe samarbejdet fra dags dato, skriver klubben i pressemeddelelsen

Vejles formand Lars Skou:

- Kim Brink har været super at have om bord, men nu starter en ny rejse, hvor vi må prioritere omkostninger i forhold til indtægter. Dette medfører også en anden arbejdsfordeling, hvor mange opgaver skal løftes af færre - men Kims engagement og faglighed i selskabet har været unik, og vi ønsker ham alt muligt held og lykke fremover.

Kim Brink er selv godt tilfreds med sin tid i Vejle og understreger, at han selv traf beslutningen om at gå.

- Jeg synes jeg har leveret varen fint, både som direktør og som træner. Vi fik to point i snit i foråret, hvilket er markant bedre end pointhøsten i efteråret, og jeg kan forstå på historikerne i klubben, at det er det bedste halvår i mange år, siger han til bold.dk, og fastslår, at han også fremover regner med at skulle arbejde i fodboldens verden.

 

 

 

Dagens Gossip