Kim Kardashian giver ti procent til velgørenhed

Den 33-årige tv-stjerne Kim Kardashian afslører nu, at hun giver ti procent af alle sine indtægter til velgørenhed.

Kim Kardashian har vist nye billeder af sin datter. Se dem på ELLE.dk

Keeping Up with the Kardashians-stjernen, der er anslået til at være god for 216 millioner kroner, slår nu igen efter at være kritiseret for ikke at give nok penge til velgørenhed.

Hver måned sætter hun nemlig sit gamle tøj og tilbehør til salg på onlineauktionshuset eBay, og forærer efterfølgende ti procent væk til velgørenhedsorganisationen Medical Corps, der hjælper ofre for orkanen på Filippinerne.

Kim Kardashian bliver kritiseret

Det har affødt kritik over, at hun ikke giver nok penge væk, men nu forsvarer Kim Kardashian sig på sin blog på Celebuzz.

- Jeg føler mig tvunget til at skrive om noget, der fylder i mit hoved og hjerte. Når man er i offentlighedens søgelys, er der tidspunkter, hvor jeg bliver kritiseret for alt, jeg gør, skriver tv-stjernen.

Hun skriver videre på bloggen, at hun hele tiden har prøvet at give videre, og at hjælpe folk, fordi hendes far har opdraget hende til det.

- Jeg er ikke offentlig omkring alt, jeg gør for at støtte velgørenhed og folk i hele verden. Jeg gør det, fordi jeg gerne vil, skriver Kim Kardashian.

Tv-stjernen støtter stadig velgørenhed

Tv-stjernen understreger desuden, at hun er blevet meget såret over at blive angrebet for kun at give ti procent af overskuddet fra onlineauktionen væk til orkan-ofrene.

Sagen er nemlig den, at hun giver ti procent af alle sine indtægter væk til velgørenhed, og den mørkhårede skønhed håber, at folk indser, at det er vigtigt at give donationer, selv om de er små.

- Jeg vil blive ved med at gøre, hvad mit hjerte dikterer, og jeg er glad for at vide, hvor mange andre, der har købt af mig, fordi de også giver mig igen, skriver tv-stjernen.

Se Kim Kardashians vilde forlovelsesring på ELLE.dk

Hun understreger, at hendes trang til at give kommer fra hjertet, og at vi alle har brug for at blive mindet om dette i julesæsonen.

Af Juliane Olsen, ELLE.dk/NewsDesk, Aller Media

Dagens Gossip