Kim Kardashian i ny Kanye West-video

Kanye Wests forlovede Kim Kardashian er nu også hans samarbejdspartner. Hun medvirker i videoen til rapperens nye single »Bound 2«.

Skæringen er singleudspil nummer to fra Wests seneste album »Yeezus« og byder også på et vokalbidrag fra soulsangeren Charlie Wilson.

Videoen får TV-premiere i dag, når hiphop-stjernen er gæst hos Ellen DeGeneres og ifølge talkshowværtinden kan seerne glæde sig til et gensyn med Kardashians kurver, der skal være lige så flotte som før fødslen af parrets datter North.

West genoptog i weekenden den turné, han måtte afbryde i slutningen af oktober, da en del af hans sceneudstyr blev ødelagt ved et trafikuheld. Rapperen gik på scenen i Philadelphia lørdag aften og søndag eftermiddag inviterede han studerende fra Harvard-universitetets designskole til koncert nogle timer senere.

Hiphop-stjernen holdt foredrag på den anerkendte skole i Boston og uddelte 300 gratis billetter til sit publikum. En stolt Kardashian sad også i auditoriet og lagde bagefter et billede fra begivenheden ud på Instagram.

Dagens Gossip