Kim og Kanye sætter grænser for velgørenhed

West og Kardashian blev forældre for første gang den 15. juni, da realitystjernen nedkom med datteren North West kaldet Nori. I den anledning vil et PR-firma sælge et maleri af de nybagte forældre og sende indtægterne til et børnehospital i Wests hjemby Chicago.

Jonathan Hay Publicitys indehaver fik idéen, da rapperen og hans kæreste inden fødslen frabad sig barselsgaver. De opfordrede i stedet folk til at betænke Lurie Children’s Hospital og det samme agter Jonathan Hay at gøre.

Han gør reklame for sin auktion i morgen på firmaets hjemmeside, hvor han også anfører, at West og Kardashian intet har med auktionen at gøre. Alligevel rasler parrets advokat Lisa M. Buckley med sablerne.
Hun kæver parrets navne og foto fjernet.

»Selv om vores klienter kun kan bifalde deres planlagte donation, kan De ikke gøre det under dække af, at det sker på anmodning fra vores klienter«, skriver Buckley og piller derefter annonceteksten fra hinanden og konkluderer, at hendes klienter fremstår, som om de er involveret i initiativet. Advokaten er eksempelvis utilfreds med, at Hay bruger vendingen, at børnehospitalet »er den velgørenedsorganisation, West og Kardashian foretrækker«.

Manden bag auktionen retter ind og fjerner navnene med en beklagelse:
»Det går mest ud over børnene og deres familier«, konstaterer han.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip