Kim vil brænde hundredvis af dyrekort af foran Bilka: 'Det bliver min store finale'

Skrevet af Morten Larsen

12/05/2015

Dagens topnyheder

I denne uge vil provo-komikeren Kim Roberto Nielsen sætte ild til hundredvis af de populære dyrekort foran en af landets Bilka-butikker. 

- Det bliver min store finale, siger Kim Roberto Nielsen til Dagens.dk.

Han forklarer, at i alt fire samlehæfter med langt over 500 af de eftertragtede dyrekort kommer til at gå op i flammer foran varehusgiganten.

På sin Facebook-side skrev Kim Roberto Nielsen i går, at han ville foretage afbrændingen af de mange dyrekort, hvis selv samme opslag fik over 5000 'likes'.

Læs også: Kim har modtaget 4 komplette samlinger dyrekort: Nu er han klar til at brænde dem

Tirsdag eftermiddag havde komikeren, der i sidste uge skabte stor forargelse på samme sociale medie ved at sætte ild til flere af Dansk Supermarkeds populære dyrekort, rundet de mange 'likes'.

- Jeg tager ud til Bilka med en engangsgrill, forklarer Kim Roberto Nielsen.

Han vil dog ikke afsløre det præcise sted og tidspunkt for afbrændingen af de mange samlekort, der udleveres til kunderne i dagligvarebutikkerne, når de har handlet ind for et vist beløb.

Efter offentliggørelse af videoerne med de brændende dyrekort er Kim Roberto Nielsen blevet truet med tæsk, og derfor holder han kortene tæt ind til kroppen om denne uges begivenhed.

- Jeg vil ikke medvirke til at starte en større slåskamp, siger Kim Roberto Nielsen og forklarer, at han efter afbrændingen ved Bilka ikke vil bruge mere tid på de omdiskuterede samlekort.

- For mit vedkommende bliver det punktummet, siger han. 

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler: