Kinesisk hattrick sender Boe og Mogensen i semifinale

Sjetteseedede Chai Biao og Hong Wei fra Kina har tidligere voldt Mathias Boe og Carsten Mogensen store problemer, men den danske herredouble har fået godt styr på dem nu.

Det viste danskerne igen fredag, da de med en sejr på 23-21 og 23-21 tog den tredje indbyrdes sejr på stribe og bookede en plads i lørdagens semifinaler ved Denmark Open.

Boe og Mogensen stod godt i defensiven fra start, og det fik taget brodden af kinesernes aggressive angreb.

Det meste af første sæt var det med et lille plus i dansk favør, men fra 20-16 misbrugte danskerne hele fire sætbolde.

- Det er lidt unødvendigt, at det skal blive så tæt, i hvert fald i første sæt. Vi plejer at være monster gode, når vi fører 20-16 eller sådan noget, og der må vi ikke lukke dem ind, siger Carsten Mogensen efter sejren.

- Men vi gør det ikke med vilje, og det er også deres fortjeneste, fordi de spiller nogle gode bolde der.

Endnu en sætbold blev sendt i nettet af Mathias Boe, som dog kort efter udnyttede den sjette af slagsen med en netruller.

Andet sæt var mere lige, men det var som om, at danskerne hele tiden havde et lille overtag. Kineserne fik flere gange lov at komme op, men hele tiden trak danskerne et point eller to fra igen.

Godt midtvejs faldt danskernes defensiv lidt sammen, og det udnyttede kineserne til at gå i front og tilspille sig to sætbolde.

Men de kunne også misbruge den slags, og i stedet resulterede et tungt Carsten Mogensen-pres i en dansk matchbold ved 21-20.

En intern misforståelse mellem Boe og Mogensen ødelagde den mulighed, men de fik en ny, og den hamrede Mogensen i gulvet.

Nu venter et forholdsvis nyt og ukendt kinesisk par, men Mathias Boe er ikke i tvivl om, hvad der venter.

- Det er et rigtig godt par, som flyver lidt rundt ligesom dem i dag (fredag, red.). Det er samme skole, de er kommet fra, så det bliver også en affære med mere taktik fra vores side og mere power fra deres side, siger Mathis Boe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip