Kiss-stjerne overbevist om Jacksons sexovergreb

Kiss-stjernen luftede senest sin overbevisning i 2011, hvor han afviste den frifindelse, et nævningeting kom frem til i 2005. Simmons var sikker på, at Jackson var skyldig i de forbrydelser, han to gange blev anklaget for, og nu er rockveteranen ude med riven igen.

Anledningen er den erstatningssag, koreografen Wade Robson anlagde i maj. Han hævder, at Jackson forulempede ham seksuelt gennem en periode på syv år.

En fan skrev forleden til Simmons på Twitter med en bøn om hjælp til Robsons sag, hvilket fik andre til at reagere med spørgsmål om, hvorvidt Kiss-sangeren overhovedet havde personligt kendskab til Jackson.

Det fik Simmons ud af busken. »Da jeg kom sammen med Diana Ross i 1980erne, besøgte vi Michael Jackson«, påpegede Simmons og fortsatte:
»Det er et faktum, at han betalte en familie 22 millioner dollars for at indgå forlig i den første sag. Det er også et faktum, at han betalte en anden familie 3,5 millioner. Jeg står ved mine ord«, skrev rocksangeren og fortsatte: »Millioner af mennesker verden rundt mener, han var skyldig. At det måske er svært at tro på, betyder ikke, at det er usandt«.

Jackson blev i 2003 anholdt og sigtet for seksuelle overgreb mod en 13-årig dreng. Retssagen begyndte i januar 2005 og sluttede med frifindelsen fem måneder senere.

Den første sag blev rejst i 1993, men kom aldrig for retten.
Popstjernens 22 millioner dollars fik hans påståede offer til at trække anklagerne tilbage.

Dagens Gossip