Kiwi og Netto udsat for røverier

To supermarkeder i henholdsvis Næstved og Mogenstrup var i aftes udsat for røveri.

Klokken 21.20 gik det ud over Kiwi på Fodbygårdsvej i Næstved. To mænd gik ind i butikken og truede personalet til at udlevere kontanter. Herefter stak de af og kørte væk i en sølvgrå BMW 318 eller 320 med store buler på den ene side.

Den ene røver beskrives som cirka 190 centimeter høj og almindelig af bygning. Han var iført en sort hættetrøje af mærket Hummel. Den anden var cirka 170 centimeter høj og kraftig. Han var iført en sort trøje af mærket Canada Goose og en sort hue.

Klokken 21.45 blev Netto på Lovvej i Mogenstrup udsat for røveri. Her truede gerningsmændene sig også til kontanter, og kørte fra stedet i en grå BMW med registreringsnummeret YM 48716.

Den ene gerningsmand beskrives som cirka 180 centimeter høj, dansker, iført sort hue med huller til øjne og mund, sort jakke med gule striber på ærmerne og blå jeans. Den anden var cirka 160-170 centimeter høj, dansker, iført sort hue med huller til øjne og mund, sort jakke.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyser vidner, der kan have oplysninger til sagen. Politiet kan kontaktes på 1-1-4.

Dagens Gossip