Kjær: Bendtner har brug for mere tillid i Wolfsburg

Nicklas Bendtner præsterer langt bedre på landsholdet end på klubholdet Wolfsburg, hvor han har været meget ude i kulden i den forgangne sæson.

Simon Kjær, som tidligere har prøvet lidt af det samme i Wolfsburg, mener, at Bendtner har brug for trænerens tillid og opbakning, før angriberen rammer topformen.

- Det har formentlig noget at gøre med tillid. Selvfølgelig skal man gøre sig fortjent til det, men der er nogle spillere, som skal have lidt længere snor end andre.

- Og hvis man ikke er indstillet på at give det til Bendtner, så får man nok ikke det optimale ud af ham, siger Kjær.

På landsholdet har Bendtner selv i svære perioder i karrieren fået masser af tillid fra landstræner Morten Olsen, og det har givet bonus.

- Hvis der er noget, Morten har været fantastisk til, så har det været at tackle Nicklas og fortælle ham, hvordan han skulle gøre det. Og de har sikkert også haft deres snakke - Morten og Nicklas. Selvfølgelig har de det.

- Men man må bare sige, at Nicklas altid har leveret på landsholdet. Jeg siger ikke, at han skal have særbehandling, men han skal tackles på sin måde, og det har Morten været god til, forklarer Kjær.

Den nuværende Lille-stopper ved udmærket godt, at der ikke gives ved dørene i den tyske Bundesliga, og at det kan være en hæmsko for Bendtner.

- Jeg kan måske godt sætte mig ind i, at det er svært at give Nicklas den samme behandling i Tyskland, når han ikke er en lige så vigtig spiller, som han er her på landsholdet, siger Kjær.

Kjær og Bendtner skal spille EM-kvalifikationskamp mod Serbien lørdag aften i Telia Parken. Kampen går i gang klokken 20.45.

/ritzau/

Dagens Gossip