Kjær sender Fischer af banen i målløst danskermøde

05/11/2015

Der var tre danskere på banen, men mål var der ingen af, da Ajax torsdag aften spillede 0-0 hjemme mod Fenerbahce i Europa League.

Dermed er hollænderne fortsat uden sejr i gruppe A, hvor klubben har tre point for fire kampe.

Det rækker foreløbig til en tredjeplads, mens Fenerbahce er nummer to med fem point.

Sensationsholdet Molde er videre med ti point, efter at holdet torsdag vandt 2-1 ude over Celtic, der har to point.

Ikke mindst landstræner Morten Olsen spærrede nok øjnene lidt ekstra op, da to af hans spillere tørnede sammen fem minutter inde i anden halvleg af kampen i Amsterdam.

Fenerbahce-forsvareren Simon Kjær er en spiller, man kan slå sig på, og det var præcist, hvad der skete for Ajax-fløjen Viktor Fischer, der måtte lade sig udskifte efter mødet med landsmanden.

Både Viktor Fischer og Simon Kjær er udtaget til landsholdstruppen, der den 14. og 17. november spiller ude og hjemme mod Sverige i playoff-kampe om en plads ved EM i Frankrig næste år.

Fischer, der har scoret en del mål på det seneste, grinte, da han humpende måtte lade sig udskifte med det, der lignede et trælår.

Det så umiddelbart ikke så alvorligt ud, men uanset hvad kan det blive svært for Viktor Fischer at nå at blive helt klar til Ajax' topkamp ude mod Feyenoord i Æresdivisionen. Den kamp spilles på søndag.

Viktor Fischer havde frem til sin udskiftning ført en ret anonym tilværelse i kampen.

Kort før pausen var han dog tæt på, da han afdriblede Simon Kjær i straffesparksfeltet, men Fischers tværaflevering blev blokeret.

Simon Kjær indkasserede en advarsel efter et kvarter, men det forhindrede ham ikke i at levere en solid kamp.

Lasse Schöne blev skiftet ind efter lidt over en halv times spil, men mål blev der altså ingen af, selvom Fenerbahce var tæt på til sidst.