Kjær ser en fremtid i Wolfsburg

Wolfsburg og Simon Kjær har ikke altid været det perfekte match, men den danske landsholdsforvarer kan godt forestille sig en fremtid i den tyske klub, når hans kontrakt udløber til næste sommer.

Den 24-årige dansker nyder i øjeblikket livet i Wolfsburg, hvor han er startet på banen i de seneste kampe.

- Jeg har det godt, hvor jeg er, og jeg har ikke travlt med at komme væk.

- Jeg ville gerne væk, da Felix Magath var træner, og dengang spillede jeg næsten ikke. Da han røg væk, spillede jeg næsten samtlige minutter, siger Simon Kjær om tiden efter fyringen af Magath i oktober sidste år.

Simon Kjær blev i 2010 hentet i Palermo for en stor sum penge, og det er han bevidst om. Derfor kan Wolfsburg være interesseret i, at der kommer en afklaring omkring hans fremtid i løbet af 2013.

- Wolfsburg har betalt mange penge for mig, så jeg tror ikke, at de bare vil lade mig gå kontrakten ud, siger Kjær.

Lige nu har han dog svært ved at forholde sig til en kontraktforhandling, men hvis Wolfsburg kan se en fremtid i Kjær, så vil han være meget positiv.

- Hvis man er ønsket i en klub, og man ellers er glad for at være der, så kan jeg ikke se, hvorfor man ikke skulle forlænge.

- Men hvis de giver indikationer om, at jeg er tredjevalg, så er det noget andet. Jeg vil ikke sidde på bænken, men spille, siger Simon Kjær.

Wolfsburg, der er placeret lige over nedrykningsstregen, møder søndag klokken 15.30 FC Nürnberg i Bundesligaen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip