Kjær vil ikke ind i trænertvist

Wolfsburg-spilleren Simon Kjær vil ikke blande sig i den lille trænertvist, der er mellem landstræner Morten Olsen og det tyske holds træner, Felix Magath, selvom forsvarsspilleren er omdrejningspunktet i tvisten.

- Hvad to trænere snakker om, det lader jeg dem om. Det må de koncentrere sig om. Jeg koncentrerer mig om mit.

- Jeg kan ikke se, hvordan det skal gavne mig at kommentere på nogle af de holdninger, siger Simon Kjær.

Trænertvisten begyndte i sidste måned, da Simon Kjær meget besynderligt startede en bundesliga-kamp på den defensive midtbane.

Til det sagde Morten Olsen, at Simon Kjær altså kun hører til i midterforsvaret.

Det gad Magath ikke finde sig i, og det hele er indtil videre endt med, at Simon Kjær var helt ude af Wolfsburg trup i weekenden. Magath har konstateret, at Simon Kjær ikke har spillet godt, siden Morten Olsen blandede sig i spillerens position på banen.

Selv erkender Simon Kjær, at han ikke er en ørn som midtbanespiller.

- Jeg ved godt, at jeg ikke er defensiv midtbanespiller. Jeg har aldrig spillet den position før, så det kan jeg da godt sige, at jeg ikke er.

- Men jeg foretrækker at spille fodbold, og hvis det er på den defensive midtbane, så forsøger jeg at gøre mit bedste der, siger Simon Kjær.

Det var i en udekamp mod Augsburg i sidste måned, at Simon Kjær blev placeret på den for ham uvante plads. Faktisk havde han ikke trænet på den position, så det var lidt overraskende.

- Jeg fik det at vide på kampdagen. Det var en udfordring. Jeg skulle lige have snakket tingene igennem om, hvordan jeg skulle gøre dit og dat, siger Simon Kjær.

I weekenden var han så helt vraget til Wolfsburgs trup mod Schalke 04. I kampen forinden blev det kun til en bænkeplads.

- Jeg fik ikke noget at vide. Jeg kan ikke gøre andet end at træne, og så udtager træneren holdet.

- Jeg spiller ikke lige nu, og det må være fordi, at min træner ikke synes, at jeg er god nok. Så må jeg bare arbejde hårdere for at komme tilbage på holdet, siger Simon Kjær.

Dagens Gossip