Kjærsfeldt sender tricky modstander ud af Denmark Open

På verdensranglisten ligger Line Kjærsfeldt nummer 36, hvilket er 12 pladser dårligere end Yu Po Pai fra Taiwan, men på hjemlig grund ved Denmark Open viste Kjærsfeldt sig stærkest.

Med cifrene 21-15 og 21-17 spillede Line Kjærsfeldt sig relativt sikkert videre til anden runde. Den 21-årige dansker var i højt tempo fra start og forsøgte at kontrollere den forreste del af banen.

Det lykkedes momentvis, og Kjærsfeldt var hele tiden et par point foran Yu Po Pai, fordi hun tog flere hurtige point ved at rykke hurtigt frem på banen og være aggressiv på nettet.

- Hun (Yu Po Pai, red.) er en god spiller. Hun kan godt være ret tricky at møde – også for de virkelig gode spillere. Men jeg var bare fokuseret, og jeg spillede faktisk rigtig godt, siger Danmarks stærkeste damesinglespiller efter sejren.

Spilleren fra Taiwan fik aldrig kontakt i første sæt, som Kjærsfeldt tog 21-15.

Pausen så ud til at bekomme Yu Po Pai bedst, for hun kom klart bedst fra land i andet sæt. På kort tid havde hun bragt sig i front med 7-2, og Line Kjærsfeldt søgte efter løsninger.

Dem fandt hun hurtigt, og med fem point på stribe var der balance ved 7-7.

Herefter var det en lige kamp, men da danskeren gik fra 14-14 til 17-14, begyndte det at ligne en afgørelse i dansk favør.

- Det var lidt anderledes på den anden side af nettet. Der er lidt vind, så der skulle jeg lige finde timingen til at begynde med. Men jeg blev ved med at holde fast, og jeg fik godt gang i spillet igen – især til sidst, siger Line Kjærsfeldt.

I anden runde ligner det et møde med femteseedede Wang Shixian, som skal møde skotten Kirsty Gilmour.

/ritzau/

Dagens Gossip