Kjeldsen spillede sig op: Det var en rigtig superrunde

Søren Kjeldsen åbnede årets første majorturnering i golf, US Masters, med en fornem runde i tre slag under par, hvilket rækker til en delt fjerdeplads.

Undervejs var Kjeldsen to slag over par, før han fik gang i birdiemaskinen og klatrede op i feltet. Danskeren er da også yderst tilfreds med sin første runde, der ellers begyndte skidt.

- Det var en rigtig superrunde. Jeg fik en start, hvor jeg skulle kæmpe en lille smule, og så laver jeg to lidt bløde bogeys på hul seks og syv, men derefter spillede jeg rigtig godt.

- Jeg udnyttede de chancer, som jeg gav mig selv, så det var en god og solid runde. Og så kan man sige, at det er bedre end solidt at gå fem under par på de sidste 11 huller, og det tager jeg også gerne på min kappe, siger nordjyden til TV3 Sport.

Under første runde på Augusta-banen var der en del blæst, og det var kun en fordel for danskeren.

- Jeg elsker, når der er vind. Jeg er vokset op med det, siger Søren Kjeldsen.

Han deler fjerdepladsen med store navne som Sergio Garcia, Justin Rose og Ian Poulter. Tidligere i karrieren er han aldrig sluttet bedre end nummer 30 i Masters, men han har givet sig selv et godt udgangspunkt for at forbedre den slutplacering.

De næste skridt mod en topplacering skal tages fredag, hvor Kjeldsen teer ud til anden runde klokken 16.32 dansk tid.

/ritzau/

Dagens Gossip