Kjelling og Green stråler i vigtig BSV-sejr

03/02/2014

Jannick Green og Kristian Kjelling spillede to af de store roller, da Bjerringbro-Silkeborg (BSV) mandag aften kom tættere på at nå en af de otte slutspilspladser i Herre Håndbold Ligaen.

BSV vandt den svære udekamp i Gudme med 27-26 over GOG Håndbold efter jysk føring på 12-10 ved pausen.

Norske Kristian Kjelling blev kampens topscorer med 11 mål, mens landsholdsmålmand Jannick Green brillerede med mange redninger.

Den sidste redning kom få sekunder før tid, da GOG jagtede det ene point.

BSV, der har haft en problematisk sæson med en trænerfyring af Claus Uhrenholt, har nu 25 point for 21 kampe.

Dermed har klubben tre point ned til Skanderborg Håndbold, der er på niendepladsen lige uden for slutspilspladserne.

GOG har 27 point for 21 kampe og ligger fortsat godt til i kampen om at nå slutspillet.

Seks af BSV's sejre er hentet i ni ligakampe med den midlertidige cheftræner, svenske Per Carlén.

BSV kunne ikke mindst i første halvleg glæde sig over at have Jannick Green på mål.

EM-sølvvinderen havde med en redningsprocent på hele 62 en væsentlig del af æren for, at gæsterne gik til pause foran 12-10.

BSV stillede også op med to andre sølvvindere fra EM, højrebacken Mads Christiansen og venstrefløjen Casper U. Mortensen.

De 1469 tilskuere blev vidne til et drama i anden halvleg, hvor BSV-forsvarsveteranen Kasper Nielsens to udvisninger i den afsluttende del af kampen kunne være blevet kostbare.

GOG gik fra 11-14 til 19-17, men til sidst sørgede Kristian Kjelling med kampens sidste scoring og Jannick Green med kampens sidste redning for to point til gæsterne.