Klar til billig gamer jul

Julen koster mange penge. Det er en sandhed de fleste kender i dagene efter jule aften. Men med nogle få klik kan julens gave indkøb gøres billigere uden at der gåes på kompromis med gaverne.

Gamernes jul kan også blive lidt sjovere, og der kan være mange penge at spare, når du køber nogle af de populære spil til PC, PS4, Wii eller PS3. Det viser en analyse af priserne på nogle af de mest populære spil, som Danmarks største prissammenligningstjeneste PriceRunner har foretaget.

Det er spillene Battlefield 4, GTA5, Assasin’s Creed: Unity og Skylanders Trap Team som PriceRunner har lavet et pristjek på.

Battlefield 4 på PC – her koster dyreste spil 208 kroner og billigste 78 kroner. En prisforskel på 130 kroner – og det er penge, som den ”spilleglade” forbruger kan spare ved at lave et pristjek på www.PriceRunner.dk

Det samme gør sig gældende med GTA 5 til PlayStation 3. Her er der 84 kroner at spare på et pristjek.
Assasin’s Creed: Unity til PlayStation 4 er en af de store vindere i pristjekket. Der er 274 kroner i prisforskel mellem dyreste og billigste butik, viser PriceRunners pristjek.

Skylanders Trap Team er vinder i pristjekket – her er der mest at spare ved at sammenligne prisen på PriceRunner inden man køber spillet til Nintendo Wii. 333 kroner er der sparet ved at købe spillet i den billigste butik.

Der er også mange penge at spare, når det drejer sig om gamerudstyr. En af de mest søgte gamer julegaver er det populære gamer tastatur Razer Black Widow. Her kan der spares 460 kroner ved at købe det i billigste butik.

Det allermest populære gamerudstyr, som er det enkelt produkt der søges mest efter på PriceRunner, er PlayStation 4 konsollen. Her er der mange penge at spare. I den dyreste butik koster PS4 4124 kroner og i den billigste 2348, hvilket giver en besparelse på 1776 kroner.

Vi har anvendt følgende links til vores pristjek:

Battlefield 4

GTA5

Assassin´s Creed

Skylanders trap team

Razer Black Widow

Playstation 4

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip