Klar til bryllup: Så forelskede er Madeleine og Chris

Deres smil siger det hele. Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill er stormende forelskede, og det bliver uden tvivl et vaskeægte prinsessebryllup, når de to i morgen bliver gift i Stockholm.

Du kan følge brylluppet her på Dagens,dk fra lørdag eftermiddag, hvor vi bringer live-opdateringer og billeder fra dagen.

Den 30-årige svenske prinsesses og hendes kæreste kunne da heller ikke skjule deres følelser for hinanden, da de torsdag deltog i markeringen af den svenske nationaldag. Parret holdt konstant hinanden i hånden og hviskede, hvad der ligende søde ord til hinanden.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

I morgen siger Madeleine og Chris O'Neill ja til hinanden i slotskirken ved kongeslottet i Stockholm. Ceremonien begynder klokken 16, hvor det endelig bliver afsløret, hvilken kjole den smukke prinsesse bærer.

Efter vielsen vil det nygifte par træde frem på balkonen på Stockholm Slot, og med lidt held får de fremmødte og tv-seerne et kys eller to at se.

Herefter går turen i karet og med båd gennem Stockholm til Drottningholm, hvor den store bryllupsfest skal holdes. Det hele kan naturligvis følges live lige her på Dagens.dk.

Prins Joachim, Prinsesse Marie og Prinsesse Benedikte deltager i brylluppet allerede fra i aften, hvor der holdes privat fest. Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary er også med fra i morgen. 

Se billederne af det forelskede brudepar ved at klikke herunder.  

Dagens Gossip