Klar til at gå i Kesslers fodspor

Pressemødet i København forud for Patrick Nielsens boksekamp til lørdagens Nordic Fight Night er ved at være forbi, og den 22-årige bokser er utålmodig efter at komme videre. Ivrig efter braget på lørdag. For han er klar til at vise boksedanmark, hvad han kan.

Efter Mikkel Kesslers udmelding om et muligt karrierestop, siger den stadig ubesejrede Patrick Nielsen nemlig nu, at han er klar til at tage over efter ’Vikingekrigeren.»Det vil værre pisseærgerligt, hvis Mikkel stopper. Han er et kæmpe talent, og hans navn har båret boksningen i Danmark i lang tid. Jeg håber på, at det en dag er mig, der træder i hans fodspor. Så er det mig, Danmarks øjne hviler på, men jeg er klar. Jeg skal nok gøre mit bedste og vise, at jeg er klar til opgaven. Jeg er klar til at gå samme vej som Mikkel,« siger unge Patrick Nielsen om Mikkel Kessler, der stadig ikke har meldt klart ud om fremtiden efter nederlaget til Carl Froch i maj.

Første udfordring på Patrick Nielsens vej er den godt tre år ældre argentiner Crispulo Javier Andino. Sydamerikaneren, der deler samme tilnavn som Carl Froch, ’Kobraen, kommer på lørdag til ringen i NRGi Arena i Aarhus med fem nederlag i 22 kampe i bagagen. Selv om Patrick Nielsen, der stadig kan være stolt af sin 18-0-statistik, forventer en hård kamp mod en viljestærk og sej argentiner, er det ingen hemmelighed, at danskeren gerne snart vil tage det næste skridt op i sin karriere. Op i Mikkel Kessler-klassen.

»Jeg håber på at tage skridtet op til de større bælter i slutningen af det her år. Men nu må vi se, hvad Sauerland (Patrick Nielsens promotor, Nisse Sauerland, red.) siger til mig, og hvor godt jeg gør det. Det er ikke dårlige modstandere nu, men jeg vil gerne bokse mod toppen af poppen og bokse med om de gode bælter. Vi håber på et godt bælte i år. Jeg aner ikke hvilket et, bare et eller andet bedre,« siger Patrick Nielsen, der på lørdag skal forsøge at forsvare sin WBA Intercontinental-titel i mellemvægt for fjerde gang.

Ny træner har hjulpet

En ny træner er også kommet til for at hjælpe Patrick Nielsen op i den absolutte top. Den tidligere professionelle bokser Joey Gamache har overtaget træningen af Patrick og broderen Micki, og det kan mærkes.

»Det har været en opgradering at få ham som træner. Han har fået styr på mange af vores fundamentale ting og også fået styr på en masse nye ting, som vi kan bruge til vores kampe,« siger Patrick Nielsen.

Den nye træner skal i sidste ende også hjælpe den talentfulde dansker på vej mod det altoverskyggende karrieremål.

»Mit mål er stadig at blive verdens bedste bokser i verdens mest anerkendte forbund. Det mål stopper jeg ikke med at tro på, før jeg har nået det,« siger Patrick Nielsen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip