Klassemål sørger for pokaltriumf til City

02/03/2014

Sidste år tabte Manchester City finalen i den store engelske pokalturnering FA Cuppen med 0-1 til Wigan.

Så da Sunderland kom foran med 1-0 i årets Liga Cup-finale, var der en del panderynker hos Citys mange tusinde medrejsende fans på Wembley i London.

City endte dog med at vinde opgøret med 3-1 og fik dermed hentet sæsonens første trofæ.

Først skulle det stjernespækkede hold dog igennem en hård første halvleg, hvor den italienske angriber Fabio Borini allerede scorede efter 10 minutter med et skruet spark for Sunderland.

I situationen så Citys anfører Vincent Kompany ikke for god ud, da han tabte den direkte duel med Borini.

Kompany fik gjort lidt af skaden god igen en halv time senere, da belgieren fik afværget endnu en scoring fra Borini, som var stukket af sted alene mod mål. Kun en Kompany-tackling i sidste øjeblik forhindrede en afslutning.

1-0-stillingen holdt helt indtil pausen, men 10 minutter inde i anden halvleg udlignede Citys Yaya Touré på en ren perle, hvor ivorianeren følte bolden elegant op i målhjørnet fra lang afstand.

Samir Nasri bragte City foran få minutter senere, da franskmanden løb direkte ind i bolden med en perfekt timet afslutning med ydersiden af foden. Og så var den kamp vendt på hovedet på blot to minutter.

I slutminutterne fik City en kontrachance, hvor Jesús Navas cementerede sejren til slutstillingen 3-1.