Klavs Bruun: Afbrændere skæmmer fornuftig indsats

Med 32-20 over Tunesien tog det danske kvindelandshold den anden klare sejr i to kampe ved håndbold-VM, men sejrscifrene mod nordafrikanerne burde have været langt mere markante.

Det erkender landstræner Klavs Bruun Jørgensen, der efterlyser større koncentration og bedre afslutninger hos sine spillere.

- Jeg synes, det er ærgerligt, at vi brændte så meget, fordi det skæmmer lidt, at vi faktisk begyndte at spille fornuftigt.

- Vi fik egentlig også dækket okay op i lange perioder, men når man bliver ved med at brænde, så får man ikke den der forløsning ud af det, og det er selvfølgelig irriterende, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Han mener, det fik en betydning, at han før kampen udtalte, at hans hold ikke kunne tabe kampen.

- Så falder spillerne lige et niveau. Det vidste jeg godt, inden udtalelserne faldt, men det skal man være god til som hold, siger landstræneren.

Trods den lunkne præstation mod Tunesien, var der dog også lyspunkter i kampen.

De kom ikke mindst fra Anne Mette Hansen, der har udviklet sig til lidt af en specialist i at lave effektfulde indhop fra bænken.

- Hun har gjort det fremragende. Hun bliver en vigtig brik i resten af denne turnering, det er jeg ikke i tvivl om.

- Hun kommer med enorm fysik og utrolig spilleglæde. Forsvarsmæssigt er hun også sikker. Der er ikke nogen, der kommer forbi hende, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Efter to kampe står Danmark som ventet med fire point efter møderne med puljens to formodet dårligste hold.

- Jeg glæder mig over, at jeg stadig er ubesejret som landstræner. Derudover har vi ikke fået yderligere problemer med skader, folk ser friske ud, og vi har ikke brugt unødige kræfter. Det er jeg godt tilfreds med, siger Klavs Bruun Jørgensen.

/ritzau/

Dagens Gossip