Klavs Bruun er frustreret over elendigt VM-farvel

Efter et VM med store udsving i præstationerne gemte håndboldkvinderne den mest skizofrene indsats til allersidst, da holdet afsluttede turneringen med et 21-25-nederlag til Rusland.

Danskerne spillede glimrende før pausen og førte 16-12, men gik fuldstændig i stå i anden halvleg, og for landstræner Klavs Bruun Jørgensen er det svært at forstå, hvordan hans hold kan svinge så meget.

- Det er selvfølgelig frustrerende og voldsomt irriterende. Vi spillede en flot første halvleg, hvor vi mere eller mindre blæste russerne af banen på godt forsvarsspil. Jeg er utrolig skuffet over, at vi kom ind og leverede sådan en gang sjusk efter pausen.

- Jeg synes måske nok, at vi tidligere har haft fornemmelsen af, at vores bundniveau er lavt, men det overrasker mig, at vi kan spille så god en første halvleg efterfulgt af så dårlig en anden, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Nederlaget betyder, at Danmark slutter som nummer seks ved VM foran eget publikum, og det er ikke et facit, der tilfredsstiller den nye landstræner.

- Jeg ville gerne have haft den femteplads, og det irriterer mig da, at vi ikke sluttede så højt, som vi kunne, siger Klavs Bruun Jørgensen, der mod Rusland blev bekræftet i, at hans hold fortsat har et stykke vej op til de allerbedste.

- Vi skal være mentalt til stede i hele kampen i stedet for at falde ud i 20 eller 30 minutter. Det kan vi ikke tillade os med det hold, vi har.

- Vi har ikke kæmpestjerner, der bare går op og laver målene, når resten af holdet falder ud, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Holdet samles igen til marts, hvor danskerne spiller to EM-kvalifikationskampe mod Rusland, inden det senere på måneden gælder OL-kvalifikationsturneringen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip