Klavs Bruun må undvære Anna Sophie Okkels i VM-testkampe

Landstræneren for kvindelandsholdet i håndbold, Klavs Bruun Jørgensen, får ikke set Anna Sophie Okkels i aktion før VM i Herning, der begynder 5. december.

Bagspilleren blev som følge af et slag på skinnebenet sendt på Hvidovre Hospital til nærmere undersøgelser af skadens omfang.

Onsdag meddeler Dansk Håndbold Forbund (DHF) i en pressemeddelelse, at Okkels ikke rejser med resten af holdet til weekendens tre testkampe i Spanien.

- Vi må konstatere, at Okkels desværre ikke kan komme med til Spanien, og derfor får vi ikke set hende an i kamp, inden det går løs ved VM. Om hun når at blive klar til selve slutrunden, ved vi ikke – der bliver vi bare nødt til at se tiden an.

- Vi ærgrer os selvfølgelig på både Okkels’ og vores egne vegne over, at hun ikke kan deltage sammen med resten af holdet i træning og kamp før VM, siger Klavs Bruun Jørgensen i pressemeddelelsen.

Anna Sophie Okkels blev onsdag udskrevet fra Hvidovre Hospital og er taget hjem for at gennemgå en antibiotikakur.

Må Danmark undvære Okkels ved VM, begynder det at gøre rigtig ondt.

Tidligere fik landstræneren afbud fra playmaker Lærke Møller, der blev ramt af en korsbåndsskade, og Okkels var udset til at skulle tage over.

Okkels debuterede på landsholdet tilbage i 2007, og hun tørner til dagligt ud for SK Aarhus.

Tidligere er også fløjen Anne Mette Pedersen blevet meldt stærkt tvivlsom til VM-slutrunden. Simone Böhme er blevet indkaldt som erstatning.

/ritzau/

Dagens Gossip