Klavs Bruun: Sindssyg stolt

- Team Tvis er blevet et mere stabilt hold i denne sæson, vil jeg hævde. Selvfølgelig har vi udsving, men i dagens kamp varer de meget kort. Det er klart, at man kan plukke nogle ting ud af kampen mod Plock, fx Mads Christiansens første 40 minutter, hvor han er fantastisk, samt nogle vigtige redninger af Rasmus Lind. Men glansnummeret var igen vores forsvar, og mon ikke de, der tvivlede på, at Michael Bruun og jeg kunne få et stærkt forsvar op og stå, må indrømme, at de tog fejl, siger Klavs Bruun med et grin og hæfter sig ved betydningen for klubben. Og for dansk håndbold.

- Det her er stort for Team Tvis - og det er stort for dansk håndbold, fordi de gode resultater kan trække flere danske hold ind i de europæiske turneringer. Så alt i alt har det egentlig være en ret god dag, siger træneren.

Han kan nu se frem med spænding til tirsdagens lodtrækning, hvor Team Tvis i kvartfinalen kan trække enten KIF Kolding København eller en af de tre tyske deltagere i turneringen, Magdeburg, Frisch auf Göppingen eller Rhein-Neckar Löwen.

Dagens Gossip