Klavs Bruun smider forsigtigheden: Vi kan gå hele vejen

Med kvalifikation til kvartfinalen har Klavs Bruun Jørgensen levet op til minimumskravet fra Dansk Håndbold Forbund i sin første slutrunde som landstræner, men festen behøver slet ikke at stoppe her.

Landstræneren mener, at hans hold kan vinde VM foran eget publikum i Herning, og med den ambition sender han sit hold på banen til kvartfinalen mod Rumænien onsdag aften.

- Jeg har på forhånd haft mine egne ambitioner, og muligheden for at komme med i OL-kvalifikationen har helt klart været nummer et. Det er vi meget tæt på, men nu vil jeg videre, for så ambitiøs er jeg også.

- Jeg har noteret mig, at der stadig er nogen, der ikke tror, at vi kan nå langt. Jeg tror, vi kan gå hele vejen, men det kræver disciplin og benhårdt arbejde, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Det er nye toner fra den nye landstræner, der fra start har været forsigtig med at se længere frem end den næste kamp.

Bruun Jørgensen har bevidst forsøgt at dæmpe forventningerne til et hold, der blot blev nummer otte ved EM sidste år, og som han kun har arbejdet med siden sommer.

- Man bliver nødt til at se på, hvad der er foregået i de senere år. Hvis nogen havde sat guld som ambition med den forfatning, jeg overtog holdet i, så havde det været lidt naivt.

- Det handler om at få skruet lidt ned og se på, hvad der er realistisk. Det betyder ikke, at vi ikke skal tro på det. Vi har bare skullet gøre det så godt, vi kunne, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Danmarks kvartfinale mod Rumænien begynder 20.45.

/ritzau/

Dagens Gossip