Klip i børnenes legetøj og lav et sommerredskab, som din mand vil elske

Når familien til sommer skal til stranden eller en tur i ferie-poolen, er badeudstyr et must for de fleste børn. Tasken fyldes ofte med svømmevinger, aqua-nudler og dykkerbriller, og inden ungerne rammer vandet, skal far også lige lægge både mund og lungekapacitet til oppustning af både badedyr, badebolde og baderinge.

Det er dog ikke kun børn, der kan få glæde af svømme-legetøj. For når far først er gas-blå i hovedet af at puste plastic-dyr op, så vil han elske et flydende ’køleskab’, hvor han kan opbevare en håndfuld ferie-øl, der velfortjent kan nydes, mens børnene leger.

Bare spørg Jonathan – den flydende beholders opfinder. Han bor i Las Vegas, og grundet det solrige klima, bruge han ofte meget tid i familiens pool. For at undgå dehydrering ved Jonathan, at det er vigtigt at drikke rigeligt med væske, hvad end der er tale om vand, øl eller sodavand. Derfor har Jonathan udviklet en simpelt, men effektivt, køleskab, der både kan flyde og samtidig holde hans drikkevarer kølige. Det skriver Instructables.

- Når jeg tidligere skulle have noget at drikke, skulle jeg først rejse mig fra poolen, gå henover en brandvarm terrasse og hente en drink i køleskabet, før jeg kunne hoppe tilbage i poolen, fortæller han.

Det er dog ikke længere tilfældet. Jonathan har nemlig været smart.

Han har købt en plastickasse og en aqua-noodle (herhjemme kendt som en skumstang eller vand-spagetti) som han klippede over i fire dele

Herefter fandt han en tyk snor, som han førte igennem de fire skum-dele. Samtidig afmålte han længden af snoren, så den passer med plastickassens omkreds.

Og wupti – Jonathan havde nu skabt sig et flydende køleskab, som med garanti også vil glæde mange andre mænd, når først sommeren er over os.

God fornøjelse og skål!

 

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip