Klitoris-danskers kone flygtet fra Sydafrika

Peter Frederiksen sidder tiltalt i Sydafrika for seksuelle overgreb og ulovlig omgang med kropsdele, efter der blev fundet 21 rester fra kvinders kønsdele i hans køleskab i sidste uge. 

Det formodes, at han blev anmeldt af sin kone, som han også skulle have skamferet, og nu er hun tilsyneladende flygtet ud af landet. 

Det skriver avisen Saturday Star

Ifølge avisen er hun flygtet fra Sydafrika, og hun menes at opholde sig i det afrikanske kongedømme Lesotho, der ligger landlåst på sydafrikansk territorie. 

Danskerens kone har efterladt parrets to børn på 2 og 4 år i varetægt hos de sociale myndigheder. 

Det er også Leosotho, hvor en stor del af de skamferede kvinder menes at komme fra, og politiet forsøger ihærdigt at finde frem til ofrene. 

- Vi er i konstant kontakt med politiet i Lesotho. Vi betragter det her som en grov forbrydelse, siger talsmanden for politiet, Hangwani Mulaudzi, til Saturday Star. 

Der er dog også en formodning om, at en del af ofrene stammer fra Sydafrika, og derfor ligger der et stort arbejde forude for politiet, fordi det formodes, at mange af ofrene er stigmatiserede, og de derfor ikke ønsker at træde frem. 

- En del af pakkerne i køleskabet var dateret, og nogle af dem gik helt tilbage til 2012. Det betyder, at han muligvis har begået sine forbrydelser i årevis, siger talsmanden til avisen. 

Ifølge danske medier er Peter Frederiksen tidligere dømt for overtrædelse af våbenloven herhjemme, en dom der angiveligt fik ham til at flygte til Sydafrika. 

Derudover skulle han have været involveret i den store nordiske rockerkrig, hvor han angiveligt var anholdt i en periode for at have leveret sprængstoffer til grupperingerne. 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip