Klodset selvmål sender FCN tættere på FCK

Sejrsmålet blev noget kluntet sat ind af hjemmeholdets anfører, Thomas Augustinussen, da han efter blot fem minutter sendte bolden i eget net via støttebenet.

Med nordsjællændernes tredje sejr på stribe må Kasper Hjulmands tropper så småt begynde at lugte løveblod.

Superligaens førerhold FC København har set såret ud i de seneste par kampe, og det ellers suveræne forspring ned til FC Nordsjælland er nu skrumpet til ni point. Stadig en særdeles solid føring, men med næste uges topopgør i Farum er der trods alt basis for en smule spænding i Superligaens top.

Sikkert er det dog, at FC Nordsjællands spil fra opgøret mod AaB skal forbedres markant, hvis de igen i år skal op og true FC København.

AaB'erne tilspillede sig flere gode muligheder og følte sig ved flere lejligheder snydt for et straffespark, men FCN-keeper Jesper Hansen havde en god dag i buret. Ikke mindst da han kastede sig ned og afværgede en flot flugter af hjemmeholdets Patrick Kristensen.

I slutfasen have FC Nordsjælland muligheder på kontra, men det blev ikke til mere end den ene scoring, som en uheldig Thomas Augustinussen stod for.

Dermed må AaB nok indse, at det næppe bliver til medaljer til AaB i år. Nordjyderne er hele ni point efter Randers på tredjepladsen.

 

 

Dagens Gossip