Klopp efter United-brag: Vi havde brug for sejren

Skrevet af admin

11/03/2016

Dagens topnyheder

Med 2-0 hjemme over Manchester United i den første kamp i Europa Leagues ottendedelsfinaler har Liverpool taget et stort skridt mod kvartfinalerne og samtidig fået en vigtig skalp i form af en sejr over ærkerivalerne.

Liverpool dominerede det meste af kampen, og det glæder Liverpool-manager Jürgen Klopp.

- Det var en rigtig god kamp, og jeg er meget glad. Jeg er fuldt ud tilfreds med holdets indsats.

- Det var en sejr, som vi havde behov for at få. Det gælder både for spillere og fans, lyder det fra en storsmilende Klopp til 6'eren.

Liverpool havde chancer til at vinde kampen endnu større, men storspil i målet af Uniteds David De Gea forhindrede en storsejr. Og Klopp havde da også masser af ros til målmanden.

- Han var fremragende i dag. Han har også afgjort kampe mod os tidligere. Men når man spiller, som vi gjorde i dag, så kan ingen målmand stoppe dig, vurderer han.

Et trofæ til pokalskabet ville pynte på managerens første sæson i Liverpool, og Europa League er efterhånden den eneste tilbageværende mulighed, efter holdet tabte finalen i Capital One Cup til Manchester City.

Men Klopp vil endnu ikke begynde at tænke på en eventuel finale i turneringen.

- Vi var så tæt på i Capital One Cup. Men der er mange gode hold tilbage i den her turnering, så jeg tænker ikke på finaler og trofæer endnu. Vi får nogle intense uger, så længere ud i fremtiden skal vi ikke fokusere, siger han.

Det så længe ud til, at Liverpool trods mange chancer blot ville få en 1-0-sejr med videre til returopgøret. Det ændrede sig dog sidst i anden halvleg, og det kan blive afgørende for, hvem der i sidste ende går videre.

Og det mål var vigtigt for holdet, forklarer Liverpool-backen Nathaniel Clyne.

- I første halvleg var vi gode. I anden halvleg blev United bedre, og vi havde det svært mod deres taktik, men vi kæmpede os ind i det og fik det vigtige mål til 2-0.

- Vi gjorde det godt og holdt os til den taktik, vi havde lagt. Jeg synes, sejren var fuldt fortjent.

/ritzau/