Klopp er tålmodig med angrebsstjerne efter ny skade

Den karismatiske tyske Liverpool-træner Jürgen Klopp har endnu ikke kunnet gøre brug af sin 26-årige landsholdsangriber Daniel Sturridge i sin tid i spidsen for Merseyside-klubben.

Torsdag skulle Sturridge have været med i Europa League-kampen mod franske Bordeaux, men angriberen blev i sidste øjeblik siet fra truppen på grund af endnu en skade.

Der er dog ikke tale om alvorlige fysiske problemer, fortæller Jürgen Klopp, som derfor ikke vil forsøge at presse et comeback igennem til den yderst skadesplagede Sturridge.

- Vi er nødt til at acceptere situationen, som er, at Daniel har været meget ofte skadet i de seneste måneder og måske endda år.

- Alle vil gerne have ham tilbage, men vi er nødt til at lære af situationen, siger Jürgen Klopp ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Han fastslår, at angriberens krop først skal vænne sig til højere intensitet, før han er klar til at spille fast for Liverpool igen.

Alligevel har tyskeren ikke en alt for lang tidshorisont for et comeback, fordi Liverpool befinder sig midt i sæsonen.

- Normalt efter sådan en lang pause her træner man fem uger i træk og spiller kun i venskabskampe. Det ville være det bedste, men vi ved naturligvis også, at verden ikke er perfekt, så vi må forsøge at gøre det både bedst og hurtigst muligt, siger Klopp ifølge AFP.

Liverpool har generelt set været hårdt præget af skader i denne sæson, men der kan være godt nyt på vej for klubben, der muligvis snart kan få glæde af sin anfører, Jordan Henderson, igen.

Og muligvis er midtbanespilleren allerede klar til søndagens Premier League-kamp mod Swansea.

- Henderson vil gerne tilbage. Men vi er nødt til at vente og se, hvordan han klarer sig i træningen.

- Jeg forsøger at give mig selv tid til at beslutte mig indtil lørdag eller søndag, siger Jürgen Klopp ifølge Reuters.

Liverpool møder Swansea hjemme på Anfield søndag eftermiddag klokken 17.15.

/ritzau/

Dagens Gossip