Klopp før United-brag: Begge hold har brug for sejren

Skrevet af admin

17/01/2016

Dagens topnyheder

Den står på et klassisk engelsk fodboldderby søndag, når Manchester United gæster Liverpool.

Det er to hold, som kæmper med at skaffe de nødvendige resultater for at blive en kandidat i mesterskabskampen, men der er stadig meget på spil for de to mandskaber.

Begge ligger lige uden for Champions League-pladserne, og i jagten på dem er der pointsult i begge lejre.

- Søndag er en vigtig kamp for stillingen, fordi vi ligger tæt. Begge hold har brug for pointene, siger Liverpools manager, Jürgen Klopp, ifølge BBC.

At det samtidig er et derby mod ærkerivalerne gør kun kampen endnu mere spændende, mener tyskeren.

- Derbyer er saltet i suppen. Det er en speciel kamp for mig og for klubben. Jeg nød atmosfæren mod Arsenal (seneste hjemmekamp, red.), men jeg tror på, vi kan gøre det endnu bedre, lyder det fra Klopp.

Også på den modsatte trænerbænk er man klar over, hvad kampene mod Liverpool betyder.

- Passionen for at spille disse kampe er meget høj, siger Manchester United-manager Louis van Gaal, der har prøvet det fire gange tidligere.

- Man kan se det i ansigtet på spillerne.

Manchester United har blot vundet en af holdets seneste otte kampe i Premier League, hvilket har sendt Van Gaals tropper ned på sjettepladsen hele ti point efter topholdet Leicester.

Liverpool er ikke meget bedre kørende med to sejre i de seneste syv kampe. Det rækker til en øjeblikkelig niendeplads i ligaen - tre point efter Manchester United.

Fjerdepladsen i Premier League giver den sidste billet til Champions League-kvalifikationen. Den indtages af Tottenham med 39 point - dog for en kamp mere end Liverpool og Manchester United.

/ritzau/