Klopp har luret Leicester før Premier League-brag

Skrevet af admin

02/02/2016

Dagens topnyheder

Når Liverpool tirsdag skal op mod Kasper Schmeichel og Leicester i Premier League, er det med en klar idé om, hvordan Leicester vil gribe kampen an. Det siger Klopp på et pressemøde ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Jeg kender alt til Leicesters kvaliteter. De har en klar idé, om hvordan man spiller fodbold. Deres stil er meget tydelig. Vi ved en del om dem, men det har en lang række andre hold også gjort, uden det har betydet, de har vundet, siger Klopp.

Succesholdet Leicester indtager en mildt sagt sensationel førsteplads i årets udgave af Premier League, men Liverpool er et af blot to hold, der har fået skovlen under de blå i løbet af sæsonen.

I holdenes første indbyrdes møde fik Klopps mandskab sat en stopper for Leicesters kontramaskine, og det er vejen til en sejr, mener Liverpools manager.

- Leicester spiller imponerende kontrabold. Det er kontrafodbold, når det er allerbedst. Vi vil forsøge alt, vi kan for at stoppe deres spil, og forhåbentlig vil det virke, siger Klopp.

Tirsdag skal de røde forsøge at gentage 1-0-sejren fra december på King Power Stadium. Men det bliver en hård kamp, siger Jürgen Klopp.

- Vi tager dertil for at udfordre Leicester og forsøge at gøre vores placering bedre. Vi har brug for tre point, siger Klopp.

Liverpool har efter en svingende sæson lagt sig på en syvendeplads med otte point op til den fjerdeplads, der giver adgang til Champions League.

Liverpool har døjet med skader, men nu er både Philippe Coutinho, Divock Origi, Martin Skrtel og Daniel Sturridge på vej tilbage på banen. De bliver dog ikke klar til kampen mod Leicester.

/ritzau/