Klopp jagter første Liverpool-trofæ mod Manchester City

Skrevet af admin

27/02/2016

Dagens topnyheder

Der er meget på spil for både Jürgen Klopp og Manuel Pellegrini, når Liverpool og Manchester City søndag tørner sammen i Capital One Cup-finalen på Wembley.

For Jürgen Klopp kan det blive første titel siden ansættelsen i Liverpool i oktober sidste år, mens det for Manuel Pellegrini kan blive hans sidste trofæ i tiden hos Manchester City.

Den stenrige Manchester-klub har offentliggjort, at Pep Guardiola overtager managerposten til sommer, og dermed er Pellegrini snart fortid.

Med flere hold foran sig i Premier League-tabellen, adskillige storhold tilbage i Champions League og et exit fra FA Cuppen er finalen søndag den mest oplagte chance for Manchester City til at skaffe et trofæ i denne sæson.

Liverpool er stadig med i Europa League, men Capital One Cuppen ligner den største mulighed for et trofæ, så det må formodes at være to topmotiverede hold, der træder ind på Wembley.

Klopp forventer da også en indsats fra sine spillere, som klart signalerer en ambition om at vinde en titel.

- Jeg viser dem det så tydeligt som muligt, så der ingen misforståelser forekommer mellem min mund og spillernes ører, siger den tyske manager ifølge AFP.

Liverpool-legenden Steven Gerrard udtalte tidligere, at Klopps mange trofæer med Borussia Dortmund viste, at han var manden, som kunne trække trofæer hjem til Anfield igen.

- Jeg er ikke sikker på, at jeg er forskellen, men jeg kender vejen. Der er i hvert fald ingen grund til ikke at tro på det lige nu, svarer den 48-årige tysker på Gerrards udtalelse.

Selv om Manchester City har skrantet spillemæssigt på det seneste, så tror Manuel Pellegrini på, at holdet har kvaliteterne til at stække Liverpool.

Og han mener, at en triumf kan være med til at sikre, at Capital One Cuppen ikke bliver hans sidste trofæ i spidsen for holdet.

- At vinde en titel i februar giver dig meget selvtillid til at kæmpe med i de øvrige turneringer, lyder det fra chileneren ifølge AFP.

- Vi er seks point efter førerholdet (Leicester, red.) i Premier League, og vi vil fortsætte med at kæmpe hele vejen.

/ritzau/