Klopp lægger pres på Tottenham før storkamp på Anfield

Når Tottenham og Liverpool støder sammen på Anfield Road lørdag, er det sidste chance for Tottenham, hvis de vil vinde Premier League for første gang siden 1961. Det siger Liverpools manager, Jürgen Klopp, ifølge nyhedsbureauet AFP.

- For Tottenham er den her kamp som en finale. De skal vinde den for at være i stand til at presse Leicester, siger Klopp.

Christian Eriksen og holdkammeraterne er fem point efter Leicester med kun syv runder tilbage af Premier League, så det er begrænset, hvor mange point de hvide fra London har råd til at miste, hvis ikke Kasper Schmeichel og Leicester skal vinde ligaen.

Klopp peger på, at Tottenham har en dårlig statistik på Anfield Road, hvor London-klubben kun har vundet fire af de seneste 69 møder i Premier League.

- Under normale omstændigheder er det ikke nødvendigt at tænkte på modstanderens situation, men i dette tilfælde tror jeg, at det giver mening at være bevidst om Tottenhams situation, siger Klopp til AFP.

- Det her er en unik mulighed for Tottenham, hvis de vil være mestre. Der er mange gode hold, som normalt er med i kampen om mesterskabet, der ikke ligger lige så godt til i år. Hvem ved, om Tottenham kan holde på spillerne til næste år, siger tyskeren videre.

Liverpool ligger nummer ni inden kampen, hvor de er på jagt efter en plads i næste sæsons europæiske turneringer.

Leicester tager søndag imod Southampton i en kamp, der kan give Claudio Ranieris succeshold et afgørende forspring, hvis Tottenham snubler mod de røde.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip