Klopp: Mourinho er en fin fyr - når man ikke er dommer

Liverpools manager, Jürgen Klopp, roser sin pressede managerkollega i Chelsea, José Mourinho, inden lørdagens storkamp i London.

Den 48-årige tysker, som tidligere har været cheftræner i Borussia Dortmund, medgiver dog, at Mourinho kan være grov over for journalister og især dommere.

- Da jeg var i Tyskland, sendte José Mourinho og jeg beskeder til hinanden. Jeg har respekt for det job, han gør.

- Han er en fin fyr. Så længe man ikke er journalist eller dommer, er han en fin fyr. Han viser følelser, og det gør jeg også, siger Klopp på fredagens pressekonference.

Klopp pointerer samtidig, at der ikke er tale om et topopgør på Stamford Bridge. Liverpool er nummer ni.

- Det er nummer ni mod nummer 15. Vi har mulighed for at gøre situationen bedre. Jeg kender ikke Chelsea godt nok til at vide årsagen til holdets dårlige form, men vi må have respekt for holdets kvalitet, siger Klopp.

Liverpools stjerneangriber Christian Benteke er spilleklar mod London-mandskabet, mens angrebsmakkeren Daniel Sturridge er uaktuel med en skade.

- Christian (Benteke) trænede normalt og forbereder sig til kampen, siger Klopp inden sin femte kamp i spidsen for Liverpool, der hidtil har vundet en enkelt kamp og spillet tre uafgjort.

Chelsea har skuffet fælt i denne sæson, men det gør kun opgaven for Liverpool sværere, mener Klopp.

- Jeg ved ikke, om det er nemmere at møde Chelsea nu. Synes I, kampen mod Tottenham var let? Southampton-kampen var ikke let.

- Ved Chelsea-spillerne, hvordan man spiller fodbold? Selvfølgelig gør de det, lyder det med vanlig humor fra Klopp.

/ritzau/

Dagens Gossip