Klopp vil forbedre Liverpools spil efter storsejr

Liverpool-manager Jürgen Klopp ser store muligheder for forbedringer i Liverpools spil, selv om han på overlegen vis kunne se sit hold banke titelaspiranterne Manchester City 4-1 på udebane lørdag aften.

- For os er det ikke vigtigt, hvad der er anderledes (end før Klopps ansættelse, red.). Det vigtige er, at vi kan se og føle, der er en udvikling i vores spil. Vi skal have noget erfaring sammen, så vi kan snakke om det og arbejde med det.

- Det er også derfor, at jeg siger, vi kan gøre det bedre i mange aspekter i spillet. Måske ikke vores kontraangreb, for de var virkelig gode, men vi skal forsvare bedre, og vi skal tro på vores egne styrker, siger Jürgen Klopp.

Den nyansatte tyske manager kunne fornemme, at det nærmest kom som en overraskelse for spillerne, at holdet var ved at køre Manchester City over.

- I pausen sagde jeg, at spillerne virkede til at være overraskede over, at vi førte. Det er noget, vi skal lære af. Det er normalt i fodbold at føre, hvis man har kvalitet, og det har vi, siger Jürgen Klopp.

Ved pausen førte Liverpool 3-1 efter at have været foran 3-0. Sejren blev slået fast ti minutter før tid, da Martin Skrtel scorede til slutresultatet 4-1.

For Manchester City var der tale om en spillemæssig katastrofe, siger manager Manuel Pellegrini, som allerede onsdag har endnu en vanskelig opgave ude mod Juventus i Champions League.

- Det var ikke den ene spiller eller den anden spillers skyld. Det var hele holdet, som var en katastrofe.

- Alle skal tænke over, hvad der skal ske i fremtiden. Vi har en vigtig kamp onsdag, siger den chilenske træner.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip