Klorudslip i svømmehal: Evakuering og trafikeret gade lukket - se video

En ansat i svømmehallen har fået klor på kroppen i forbindelse med udslippet på stedet, og vedkommende blev hastet med ambulance til behandling på skadestuen.

Både brandvæsnet og politiet er til stede ved svømmehallen, og der bliver arbejdet på at få kloren pumpet fra den utætte tank over i en anden tank. Når det arbejde er færdigt, vil Borups Allé blive genåbnet.

Svømmehallens personale troede i første omgang, at der var blevet spildt klor på gulvet, da tanken blev fyldt torsdag. Men det viste sig i stedet for at være en mindre revne i bunden af den halvfyldte tank. Den står dog i et såkaldt dobbeltaflukket rum, så der er ikke mulighed for, at udslippet kan sprede sig.

Stoffet natriumhypoklorid, som siver ud af tanken, udvikler først klordampe, hvis det bliver blandet med syre, og derfor er faren ikke stor, forsikrer politiet.

Man har stillet en rensestation op ved svømmehallen, og politiet forventer, at der er styr på situationen, og at trafikken på Borups Allé igen kan flyde omkring klokken 17.

Se videoen nedenunder.....

Dagens Gossip