Klose vil slå Ronaldos målrekord ved VM

Som 35-årig er den tyske angriber Miroslav Klose godt klar over, at han ikke har forfærdeligt mange slutrunder tilbage i karrieren.

Derfor er han så meget desto mere opsat på, at han ved fodbold-VM i Brasilien skal score mindst ét mål.

Så vil han nemlig som minimum tangere brasilianeren Ronaldos rekord på 15 VM-mål. Klose er lige nu noteret for 14 af slagsen.

- Det vil være forkert at sige, at det ikke interesserer mig. Det er jeg alt for ambitiøs til, men holdet kommer i første række, siger han til Süddeutsche Zeitung.

Alderen er allerede begyndt at trykke den tidligere Bayern München-spiller, der har haft flere skadespauser i sæsonen og ikke forventer at være med ved EM i 2016.

- Som min krop har det lige nu, er det svært at forestille sig, at jeg skulle kunne spille to år mere på højeste niveau, siger Lazio-angriberen.

Hans kontrakt med den italienske klub udløber til sommer, men Lazio har angiveligt tilbudt ham en sæson mere, dog til en lavere løn.

Spørgsmålet er derfor, om han vælger at blive eller takker ja til et lukrativt tilbud fra eksempelvis USA eller De Forenede Arabiske Emirater.

- Jeg vil helst ikke spekulere, men jeg vil spille på det højest mulige niveau, siger Klose.

Hvis han får spilletid i testkampen mod Chile onsdag aften, bliver det hans kamp nummer 131 for Tyskland siden debuten i marts 2001.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip