Klovneforeningen vil give koldingenserne røde næser

Står det til bestyrelsen for Foreningen Hospitalsklovne Kolding, vil mange koldingensere søndag aften gå rundt med en rød næse. I forbindelse med afviklingen af showet Musik & Fis 2 med Finn Nørbygaard og Jette Torp vil bestyrelsesmedlemmerne nemlig sælge klovnenæser for 20 kroner pr. styk.

Pengene fra salget skal gå til driften af de fire hospitalsklovne på børneafdelingen på Kolding Sygehus.

- Hvad er mere karakteristisk for hospitalsklovnen end den røde næse, spørger foreningens formand, Geert Madsen, som håber, at rigtig mange af de næsten 800 gæster til showet vil bakke op om initiativet ved at købe en eller flere af de røde næser.

- Vi har stort set udsolgt til Musik & Fis 2. Det er vi meget taknemmelige for, da det er ensbetydende med, at vi får et pænt overskud til vores arbejde. Nu håber vi, at det samme bliver tilfældet med vores julekoncert søndag den 15. december på Godset med VisVocal, og når vi præsenteret showet Øst for Paradis med Willys Kaffeklub søndag den 2. februar – ligeledes på Godset, fortæller Geert Madsen.

Han tilføjer, at Foreningen Hospitalsklovne-Kolding også fremover vil satse på at lave spændende arrangementer, som koldingenserne gerne vil købe billetter til og på den måde give et bidrag.

- Nu glæder vi os til en fyldt teatersal søndag aften. Vi ved, at vores gæster kan se frem til en god oplevelse med Finn Nørbygaard og Jette Torp, og det kunne da være sjovt, hvis teatret også blive fyldt med røde næser. Muligheden er i hvert fald til stede, slutter formanden.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip